ОСТАННІ НОВИНИ

В зону АТО вирушила нова партія броньованої та автомобільної техніки

|

Сьогодні з території однієї з військових частин Держприкордонслужби в Києві в зону АТО вибула броньована та автомобільна техніка. Це перша частина техніки, яка найближчим часом надходитиме на українсько-російський кордон та в зону АТО для посилення прикордонних підрозділів. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ адміністрації державної прикордонної служби України.

Загалом на кордон вирушило 6 бронетранспортерів, 8 вантажних автомобілів та 3 мікроавтобуси.

БТРи були передані прикордонному відомству від Міністерства оборони України та пройшли капітальний ремонт на Миколаївському бронетанковому заводі. Всього Держприкордонслужбі було передано та відремонтовано 20 БТРів.

Вантажні «Крази», в кількості понад 50 одиниць, були закуплені за кошти спеціально виділені Кабінетом Міністрів України. Також зазначимо, що на Миколаївському бронетанковому заводі в даний час виконується чергове замовлення Держприкордонслужби на поставку БТРів. Прикордонники отримають модернізовані бронетранспортери, які будуть оснащені 2 дизельними двигунами з більш потужними характеристиками і значно меншим використанням пального.

 

Автомобільна колона, яка вибула в зону АТО, також повезла прикордонникам зимове екіпірування та інше військове майно.

За декілька днів до прикордонних підрозділів в зоні АТО направиться наступна частина придбаної та отриманої техніки.

Фото: прес-служби ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *