ОСТАННІ НОВИНИ

Із зони АТО повернулась чергова група львівських даішників

|

Сьогодні додому зі Сходу країни повернулися працівники Державтоінспекції Львівщини. Правоохоронці місяць несли службу у зоні проведення антитерористичної операції. Колеги та рідні зустрічали хлопців зі сльозами радості на очах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Після довгої розлуки правоохоронці, найперше, міцно обіймали своїх діток, дружин та батьків. Кажуть, саме розлука із ними була чи не найважчим випробуванням, а бажання повернутися додому, до рідних, допомагало долати всі труднощі.

 

«Хоча чоловіки й не плачуть, але у таку мить сльози важко стримати! Переповнюють емоції!», – діляться враженнями добровольці. 

 

Іванка, дружина працівника ДАІ, який щойно повернувся зі Сходу, говорить: «Кожен день минав, ніби рік. З нетерпінням чекала дзвінка, хоч якоїсь вісточки, щоб знати, що з чоловіком все добре».

 

Інспектор дорожньо-патрульної служби ДАІ міста Львова Микола Спурза – один із п’ятнадцяти добровольців, які у серпні вирушили у зону АТО. Правоохоронець каже: «Головне, що усі повернулися додому живі та здорові, у повному складі! Емоцій багато… Але найбільша радість – знову побачити рідних, наших дітей, дружин, матерів. Знаю, вони нас дуже чекали, молилися за нас».

 

Доброволець додає: «Якщо буде потрібно, я готовий повернутися на Схід, аби захищати державу». 

 

Керівник управління Державтоінспекції у Львівській області, полковник міліції Олександр Хутняк подякував правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов’язків, мужність та героїзм. «Це вже втретє працівники ДАІ Львівщини повертаються із зони АТО», – зазначив Олександр Хутняк.

Нагадаємо, у серпні цього року на Схід вирушили п’ятнадцятеро добровольців із лав Державтоінспекції області. Працівники ДАІ несли службу на блокпостах, а також допомагали доправляти у «гарячі точки» продукти харчування, спорядження, забезпечували супровід вантажів.

Фото: прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *