ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю львів’ян закликають долучитися до марафону і допомоги дітям

|

В цю неділю, 28 вересня, кожен мешканець міста Лева зможе долучитися до благодійного марафону «Пробіг з вірою в серці». Реєстрація розпочинається о 13:00 на площі біля Оперного театру. Про це Львівському порталу повідомили організатори марафону.

Львів переймає естафету «Пробігу з вірою в серці», історія якого налічує вже п’ять років та більше 1 мільйона гривень, зібраних на закупку медичного обладнання в лікарні Херсона, Кременчука, Вінниці та Дніпропетровська.

Кошти, зібрані під час Пробігу, будуть направлені на придбання добового монітора артеріального тиску та 12-ти канального електрокардіографа.

Як зазначив Роман Герега, в.о. головного  лікаря Львівської міської дитячої клінічної лікарні: “ акі прилади дають змогу найдетальніше дослідити усі порушення ритмів серця навіть в найменших діточок. А обстеження скорочень й взагалі усіх змін серцевої системи надає можливість на вчасне діагностування та лікування кардіо патологій”.

«Пробіг з вірою в серці» – це унікальна соціальна ініціатива, яка спрямована на допомогу дітям з кардіологічними захворюваннями. 

Фото:magmens.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *