ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові продовжують ремонтувати дороги та хідники

|

У Львові завершують ремонти дорожнього полотна та хідників. Більшість робіт, запланованих по титульних списках, районні адміністрації вже провели. Також до відновлення тротуарів біля будинків активно долучаються мешканці та підприємці. На деяких об’єктах роботи тривають, зокрема на вул Куліша, Дж. Вашингтона – Зелена, Кульчицької, тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Вчора проводили роботи на вул Пасічній, де недавно сталось ДТП. Тривають роботи з облаштування острівців на вул Дж. Вашингтона – Зеленій. Біля нового кільця маємо облаштувати три острівці. Сьогодні плануємо розпочинати роботи на вул Барвінських», – розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Також у Личаківському районі тривають роботи з ремонту частини вул. Польової на ділянці від вул. Старознесенської до залізничного переїзду. Тут відновлюють дорожнє покриття, до 15 жовтня роботи мають завершити. Вартість ремонту цієї вулиці – близько 600 тис. грн. Крім того, у співфінансуванні з «Епіцентром» триває будівництво нової дороги між вул. Кукурудзяною та вул. Б.Хмельницького.

«Зараз ще тривають роботи на вул Дж. Вашингтона – Зеленій з облаштування транспортного кільця. Також спільно з мешканцями робимо дорогу та тротуари на вул І.Франка, 163. Мешканці закупили тротуарну плитку та інші матеріали на 27 тис грн. Інші, заплановані на цей рік ремонти, вже завершили», – розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

За словами голови Франківської районної адміністрації Руслана Кандибора, у їхньому районі зараз тривають роботи на вул Кульпарківській, 143, вул В. Великого, 71. «Спільно з мешканцями ремонтуємо вул Кобринської. Мешканці закупили матеріали, а ми забезпечуємо виконання робіт», – зазначив він.

Ремонти тривають й на вул Під Дубом, Цеховій, Газовій. Ці об’єкти ремонтують за кошти інвесторів. А за кошти міста ремонтується вул Куліша, зазначив в.о. голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.  

«Тривають роботи на вул Кульчицької. Там поки влаштовано один шар асфальту, роботи триватимуть до 1 жовтня орієнтовно, залежно від погодних умов. Також за кошти підприємців та мешканців тривають роботи з облаштування тротуарів на вул Кульчицької. Плануємо цього року повністю закінчити по парній стороні», – розповіла голова Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак.

У Шевченківському районі проводяться ремонти дорожнього полотна на вул Хвильового, 31-33, вул Грінченка, розповів голова рай адміністрації Олександр Удовенко. «Будемо робити на вул Тичини (від вул Мазепи до вул Хвильового). Цього тижня завершили ремонт тротуарів на вул Батуринській, Мазепи, 39, починаємо роботи на вул Б. Хмельницького, Масарика, Панча», – зазначив він.  

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *