ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» виривають нічию у матчі з «Металістом»

|

Львівські «Карпати» у черговому матчі української прем’єр-ліги на власному полі зіграли унічию із харківським «Металістом» – 3:3.

Гра розпочиналася спокійно і ніщо не віщувало майбутнього голе паду. Але на 17-й хвилині харків’янин Болбат несподівано пробив з поза меж карного майданчика – м’яч від поперечки потрапив  у ворота.

На цьому проблеми львівського клубу не завершилися.  Голодюк грає рукою у своєму карному майданчику. Жовта картка, пенальті і гол. Відзначився Хавэєр. Йшла 23 хвилина.

Львів’яни з відповіддю не забарилися. На 26-й хвилині Голодюк з дальньої дистанції зі штрафного пробив у ближній кут, м`яч з відскоком від газону залетів у ворота.

А ще через вісім хвилин «Карпати» зрівняли рахунок. На 34-й хвилині класна атака Карпат завершилася ударом Кожанова  з 12-ти метрів – 2:2.

У другому таймі уперед знову вийшли харків’яни. На 56-й хвилині Жажа з кута воротарського  пробив поміж ніг голкіперу львів’ян Мисаку – 2:3.

Здавалось, би сумна традиція поразок «Капат» у матчах з «Металістом» збережеться. Проте на4-й доданій хвилині матчу львівським футболістам вдалося її зламати. Сербський легіонер Балажіц після подачі з флангу ударом головою зрівнює рахунок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *