ОСТАННІ НОВИНИ

Росія цинічно не визнає, що її солдати воюють в Україні - Турчинов

|

Росія цинічно не визнає перед світом та своїм народом, що її солдати воюють в Україні. Про це заявив голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, повідомляється на сайті парламенту. Турчинов нагадав, що 21 вересня відзначається Міжнародний день миру, пише УНІАН

«Сьогодні, у Міжнародний день миру, я хочу поговорити саме про це. Про війну і мир. Наша країна опинилась в стані військових дій. Цю війну проти нас веде сильний та жорстокий агресор. Тисячі загиблих, сотні зниклих без вісті. Цинізм ситуації полягає в тому, що керівництво РФ не визнає перед світом та своїм народом того, що їх солдати воюють на території України, що вони гинуть або потрапляють в полон», – підкреслив голова ВР. Він наголосив, що людське життя є найбільшою цінністю у світі.
“Сьогодні на полях бою та на вулицях міст, які обстрілюють, гинуть не просто люди. Разом з ними гине цілий всесвіт… Саме тому ми зобов‘язані зробити все від нас залежне для того, щоб захистивши країну, відновити мир на всіх теренах нашої України”, – наголосив Турчинов.

 Фото: УНІАН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *