ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський університет ім. Франка прийняв виклик Ice Bucket Challenge

|

Львівському національному університету ім. І. Франка кинули виклик студенти з Чернівців у всім відомому флеш-мобі “Ice Bucket Challenge”, повідомляє vsemisto.info. Метою студентів було зібрати допомогу для потреб української армії, а саме для купівлі теплих речей для наших захисників. Окрім обливання, студенти розгорнули великий прапор України, заспівали гімн та вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Окрім львівського ВНЗ студенти з Чернівців передали естафету Прикарпатському національному університету ім. В. Стефаника, Національному технічному університетові «Київський політехнічний інститут» та Харківському національному університету ім. В. Каразіна.

Нагадаємо, Ice Bucket Challenge – це кампанія, спрямована на благодійництво, сенс якої в обливанні себе відром крижаної води. Перша мета такого заходу – отримати кошти у фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу. Флеш-моб набрав популярності в соціальних мережах у серпні 2014 року. В Україні він набув поширення в останній декаді серпня (з 20-х чисел). У нас флеш-моби отримали іншу мету – зібрати кошти на допомогу українській армії, на лікування онкохворих або на іншу благодійність.

Фото: vsemisto.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *