ОСТАННІ НОВИНИ

Спекулювати іменем «Правого сектора» у кав’ярні більше не будуть

|

«Правий сектор» Львівщини сьогодні поставив крапку у спекулюванні своїм іменем. Давня історія про кафе-галерею «Арт-11», яка експлуатувала бренд організації, досі була актуальна. Попри всі попередження та прохання активістів про припинення таких спекуляцій, власники закладу й надалі свій маркетинг будували, прикриваючись символікою «Правого сектора» та портретом Героя України Степана Бандери над барною стійкою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Правого сектора».

 

«Власниця кафе Оксана Мачеус безцеремонно наживається на крові наших бійців, які гинуть, захищаючи нашу державу від окупантів. На вході у кафе ниці бізнесмени повісили плакат із закликом до відвідувачів здавати гроші на Добровольчий Український Корпус «Правого сектора». У самому ж приміщенні стояла скринька для збору коштів. Куди йшли пожертвувані львів’янами та гостями міста гроші, невідомо, однак з певністю можу сказати, що аж ніяк не на ДУК» – каже лідер «Правого сектора» Львівщини Артем Луцак.

Сьогодні вранці активісти «Правого сектора» спілкувались із власниками «Арт-11» та вкотре попросили їх забрати логотипи ПС та скриньку із закладу. Проте належної реакції не було. Відтак, коли стік термін ультиматуму, правосекторівці знову завітали в кафе та самотужки, не наносячи шкоди майну власників, зафарбували логотип «Правого сектора» на вивісках.

«Правий сектор» Львівщини закликає городян та гостей міста, які хочуть пожертвувати гроші на харчі та амуніцію для Добровольчого Українського Корпусу, не здавати кошти аферистам. Матеріально допомогти бійцям можна в наметах «Правого сектора», що розташовані по Львову, прийшовши в офіс організації на пл. Міцкевича 8 (4 поверх), або ж на наш рахунок: ГО “Правий сектор ЗАХІД” р/р 2600301536923, ЦФ ПАТ «Кредобанк», МФО 325365, код ЄДРПОУ 39189329.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *