ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада Львова просить запровадити пільгові перевезення для родичів поранених солдатів

|

Львівська міська рада просить забезпечити пільговий проїзд на залізничному та автобусному транспорті для членів родин учасників антитерористичної операції, які перебувають на стаціонарному лікуванні у східних областях України. З такою пропозиціє на сьогоднішньому засіданні сесії ЛМР виступив керівник фракції ВО «Свобода» Любомир Мельничук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Близько 80 героїв зі сходу сьогодні лікуються у Львові, але є ще багато львів’ян, які лікуються в Дніпропетровській та Донецькій областях. Виникла проблема з поїздом до лікарень родичів постраждалих солдатів», – заявив Л.Мельничук.

За його словами, до депутатів міської ради систематично звертаються члени родин учасників АТО зі скаргами на високу вартість проїзду та складність із транспортним забезпеченням відвідин учасників АТО у східних областях.

«Такі складнощі, зокрема, зумовлені відмовою Укрзалізниці та міжміських автобусних перевізників впровадити пільгові умови членам родин учасників АТО», – розповів Л.Мельничук.

 Фото:p-p.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *