ОСТАННІ НОВИНИ

Україна запровадить дзеркальні торгівельні обмеження для Росії – Яценюк

|

У разі запровадження Росією торгівельних обмежень щодо України, Кабінет Міністрів невідкладно запровадить дзеркальних заходів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

За словами прем’єр-міністр України Арсенія Яценюка, перехідний період Європейський Союз прийняв рішення про надання додаткового перехідного періоду, який допоможе українській економіці.

«Ринок Європейського Союзу для українських товарів відкритий, а це, за попередніми розрахунками, дає додатково 500 мільйонів євро доходів для української економіки протягом року, а Україна залишає свій ринок захищеним», – нагадав він.

Окрім того, Яценюк переконаний, що режим вільної торгівлі з іншими сусідніми східними країнами повинен залишатися такий, який він є на сьогоднішній момент. Щоправда на Росію Україна не розраховує.

«У мене немає жодних позитивних очікувань щодо Росії. І ми повинні готуватися до того, що Росія все одно буде запроваджувати торгівельні обмеження. Хочу офіційно заявити: як тільки Росія запровадить торгівельні обмеження по відношенню до України, ми невідкладно, цього ж дня, запровадимо дзеркальні заходи», – підкреслив Арсеній Яценюк.

Фото: facebook

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *