ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині екс-безробітні змагаються у конкурсі на кращий бізнес-проект

|

Львівський обласний центр зайнятості спільно з соціальними партнерами проводить заключний етап конкурсу «Кращий бізнес-проект підприємницької діяльності серед колишніх безробітних, котрі за сприяння служби зайнятості започаткували власну справу». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського обласного центру зайнятості.

До участі у цьогорічному конкурсі зголосилися 25 підприємців Львівщини з числа колишніх безробітних. У другий тур вийшли автори 15 бізнес-проектів, котрим випала нагода презентувати ведення бізнесу безпосередньо на місці здійснення господарської діяльності. Серед них було визначено вісім кращих бізнесменів, що змагатимуться за призові місця на третьому етапі.

Мета цього промоційного заходу − на прикладах успішної господарської діяльності екс-безробітних поширити серед громадськості підприємницькі ініціативи, підвищити мотивацію та зацікавленість краян до самозайнятості. Для організації власної справи безробітні можуть отримати стартові кошти з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Фінал конкурсу відбудеться 18 вересня 2014 року о 10 годині у Львівському міському центрі зайнятості (м. Львів, вул. Княгині Ольги, 122). Переможці отримають грошові винагороди: за перше місце – 8 тис. грн, друге – 4 тис. грн, третє – 3 тис. грн, а також почесні грамоти та цінні подарунки, які надали соціальні партнери служби зайнятості.

Співорганізаторами змагання є ТзОВ «Територія бізнесу», Благодійна організація «Львівська аграрна дорадча служба», Західноукраїнський центр «Жіночі перспективи», Сокальська агенція регіонального розвитку, Львівська торгово-промислова палата, представники роботодавців, банківські установи.

Фото: pro-vincia.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *