ОСТАННІ НОВИНИ

Які російські фільми та серіали відтепер заборонені в Україні (список)

|

Державне агентство з питань кіно заборонило показ в Україні 9 фільмів і телесеріалів російського виробництва. Про це повідомили УНІАН у прес-службі Держкіно.

За даними прес-служби, на підставі висновків Експертної комісії з питань публічного демонстрування і розповсюдження кіно – і відеофільмів, Державне агентство з питань кіно скасувало державну реєстрацію, або відмовило в ній 9 фільмам і телесеріалам російського виробництва: «Фальшива армія. Велика афера полковника Павленко» (реж. А.Грачов, Росія, 2009 рік, д/ф);

«Другий забійний» (реж. С.Власов, Росія, 2013 рік);

«Холодний круїз» (реж. И.Нурісламов, Росія, 2012 рік);

«Честь самурая» (реж. Н.Якушева, Росія, 2012 рік);

«Дозволь тебе поцілувати знову» (реж. Ю.Морозов, Росія, 2012 рік);

«Ментовські війни 7» (реж. С.Раевский, Росія, 2013 рік);

«Окреме доручення» (реж. Д.Аверін, Росія, 2012 рік);

«Ментовські війни 4» (реж. Е.Абросімов, Росія, 2013 рік);

«Просто Джексон» (реж. Л.Пляскін, Росія, 2012 рік).

Згідно з висновком Експертної комісії, зазначені фільми визнані забороненими для телевізійного показу, публічного комерційного відео, домашнього відео на території України, а 3 з вищевказаних кінострічок отримали заборону і для кінотеатрального показу. Як зазначив голова Держагентства з питань кіно Пилип Іллєнко: «захист національного інформаційного простору є пріоритетом для Української держави. Ми повинні обмежити вплив російської пропаганди на українського глядача, в той же час Держкіно не має наміру обмежувати показ в Україні російських фільмів, які не несуть загрозу національним інтересам».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *