ОСТАННІ НОВИНИ

Російсько-терористичні війська захопили два європейські консульства

|

У Донецьку терористи та російські військові продовжують захоплювати адміністративні будівлі. Зокрема вчора було захоплено два європейські консульства. Про це повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами А. Лисинка, вчора терористи захопили спорткомплекс «Олімпійський», будинок господарського суду Донецької області та будівлі консульств Республіки Польща та Чеської республіки.

Окрім того бойовики так званої ЛНР намагаються перевести Луганськ на «російські стандарти». Так, у навчальних закладах терористи забороняють викладання історії України, української мови та літератури. Представники самопроголошеної «нової влади» вимагають замінити всю інформацію на учбових стендах, що написана українською мовою на російську. Незважаючи на це у школах продовжують користуються підручниками, виданими в Україні. Крім того, терористи примушують співробітників державних установ міста вивчати закони РФ.

 
Фото: www.2000.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *