ОСТАННІ НОВИНИ

«Галсільліс» передав 1,2 млн гривень на потреби української армії

|

Депутати Львівської обласної ради підтримали ініціативу обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс» передати кошти у розмірі 1,2 мільйона гривень, які були передбачені на купівлю лісогосподарської техніки, для потреб української армії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі підприємства. 

«31 липня на раді директорів прийняли рішення, що у важкий для країни час, коли за збереження української держави гинуть сотні українців, коли необхідно забезпечити відновлення економіки України та стабілізувати фінансову ситуацію в державі, ми не можемо стояти осторонь, – розповів генеральний директор ОКС ЛГП «Галсільліс» Петро Пешко. – І тому ми передаємо ці кошти на забезпечення потреб військовослужбовців Збройних сил, Національної гвардії та батальйонів територіальної оборони».

Також нагадаємо, що на початку вересня на засіданні постійної депутатської комісії з питань розвитку села та АПК Львівської обласної ради за ініціативи голови комісії Петра Пешка було прийнято рішення передати 1 мільйон гривень з Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу області для української армії.

9 вересня 2014 року депутати обласної ради підтримали ініціативу внести зміни до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян на 2014-2017 роки та збільшила розмір фонду для потреб української армії за рахунок переданих коштів від ЛГП «Галсільліс» і комісії з питань розвитку села та АПК.

Фото: dailylviv.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *