ОСТАННІ НОВИНИ

Прихильники "руского міра" смажать шашлики на Савур-Могилі

|

Через кілька днів після того, як з місця, де точились запеклі бої, забрали трупи загиблих, прихильники “руского міра” влаштували пікнік. Фотографії розмістив на своїй сторінці у “Фейсбук” Олег Синякевич, передає Еспресо.TV.

“На фото – типовий празднік, влаштований русміром на Савур-могилі. Приїхали місцеві мешканці, з дітьми. Вони – празднують. Там, де тільки декілька днів, як прибрали трупи, ходять мужики з пивасом. Ви собі можете уявити подібне на Інститутській? Я не можу.

 

Ось як презентує це дійство Наталья Козловская, із мєстних:

„Всем ополченцам благодарность за нашу сегодня безопасность на Саур-Могиле. За очень вкусный кулеш и за обалденный шашлык по очень низкой цене”.

Ви розумієте, що відбувається? – Вони там шашлики на природі влаштували! Причому – „по очєнь нізкой ценє”… Хтось може мені пояснити, як ми будемо далі жити в одній країні? От чесно, без істерики?”, – написав автор у своєму блозі, в якому наголошується що “мова – це не просто фонетичне кодування певних предметів чи явищ. Це ще й підсвідомий вплив на формування ментальності народу”.  

 

Нагадаємо, під Савур-Могилою знайшли тіла 18 українських бійців. Терористи жорстоко катували полонених захисників Савур-Могили. Тіла загиблих спотворені до невпізнання.

Фото: Олег Синякевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *