ОСТАННІ НОВИНИ

Харківські руфери вивісили прапор України на телевежі Держпрому (фото)

|

Харків`янин Павло Іткін разом з товаришем вивісив чотириметрове жовто-блакитне полотно на телевежі Держпрому. Через кілька годин прапор зник, передає mediaport.

Всю сьогоднішню ніч підкорювачі міських висоток провели на даху Держпрому. Вдосвіта вирішили встановити на телевежі прапор України. Весь процес руфери знімали на відео і фотографували, а потім пішли.

 

Коли повернулися подивитися на Держпром знову, прапора над будівлею вже не було.

“Ми бачили, як консьєржка виходила на нижній ярус даху, подивилася наверх. І через дві години, коли ми знову прийшли, прапора вже не було. Він дуже красиво виглядав. Так Держпром виглядає якимось незавершеним. Прапор його доповнив. Ми просто хотіли зробити приємне. Думаю, це був би найвищий прапор України в Харкові”, – сказав Іткін.

 

Висота будівлі Держпрому – більше шістдесяти метрів. Разом з телевежею досягає близько сотні метрів.

Директор виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром» Микола Чехунов каже, що над будівлею майорить один прапор – поруч з гербом на даху. Прапор, вивішений самовільно, його підлеглі не знімали. Але якби так сталося, доповіли б, куди слід.

«Мої люди не могли цього зробити. Ніхто туди не полізе, я не пущу нікого! І у мене таких фахівців немає. Якби таке сталося, ми б поінформували обласну адміністрацію, поставили б питання, треба зняти або залишити», – пояснює Микола Чехунов.

Він не виключає, що прапор прибрали представники «Укртелекому», за яким закріплена конструкція.

 

Нагадаємо, невідомі в ніч з 19 на 20 серпня перефарбували зірку на сталінської висотці в Москві на Котельній набережній в синьо-жовті кольори і вивісили на шпилі будівлі український прапор. Пізніше Mustang| Wanted заявив, що це він перефарбував зірку на шпилі висотки на Котельницькій набережній в Москві в кольори прапора України і підняв український прапор над нею.

Він також заявив, що готовий здатися російській владі у випадку, якщо буде звільнена українська льотчиця Надія Савченко, яка перебуває у воронезькому СІЗО.

Вчора ряд російських ЗМІ повідомили,  що хлопця оголошено у міжнародний розшук.

Фото: mediaport

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *