ОСТАННІ НОВИНИ

Львів отримає сьогодні від Німеччини гуманітарку для військовослужбовців

|

Сьогодні, 12 вересня, Фундація Духовного Відродження передає гуманітарну допомогу для військових, які перебувають у зоні АТО та проходять лікування чи реабілітацію у військовому госпіталі у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

60 тонн гуманітарної допомоги з Німеччини (милиці, медикаменти, лікарняні ліжка, кардіологічне устаткування та інше) надійшли в Україну за сприянням БО «Міжнародна Асоціація підтримки України». До Львова передають частину вантажу.

«Для нас важлива кожна ініціатива чи допомога, яка так чи інакше зможе посприяти збереженню життя наших військових. Дякуємо за допомогу БО «Міжнародна Асоціація підтримки України» та німецьким друзям, які допомогли зібрати цей вантаж», – ділиться директор БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ о. Тарас Милян.

Довідка

З серпня 2014 року БО «Фундація Духовного Відродження» розширила програму «Люди для Майдану» та виокремила новий напрям «Люди для військових» для надання соціальної (медичне забезпечення, психологічна реабілітація, післявоєнна підтримка) допомоги військовим та добровольцям, що перебувають у «гарячих точках» на Сході країни, в зоні АТО.

За цільовим використанням коштів за програмою «Люди для Майдану», включно з напрямом «Люди для військових», стежать члени Наглядової ради, до якої входять представники духовенства Львівської Архиєпархії, представники Львівської міської ради, Комітету підприємців Львівщини, а також Медичної служби штабу національного спротиву (Львівської філії).  

Відповідальною офіційною установою у цій справі на рівні ЛА УГКЦ є БО «Фундація Духовного Відродження».

 Фото: vn.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *