ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє пенсіонерів повелися на віртуальні євровікна і «влетіли» у 14 тис грн.

|

Львівські правоохоронці встановили особи чоловіків, які підозрюються у скоєнні шахрайств. У липні, пообіцявши виготовити пластикові вікна, вони незаконно заволоділи коштами громадян на суму понад 14 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

До Сихівського райвідділу міліції надійшла заява 60-річної львів’янки. Жінка повідомила, що у липні 2014 року невідома особа, яка представилася працівником фірми, що займається виготовленням пластикових вікон, отримала від неї кошти в сумі 6200 гривень, після чого більше на контакт не виходила.

Аналогічна заява надійшла до Залізничного райвідділу міліції Львова. 61-річний житель Львова також став жертвою шахрая, який у липні отримав від нього гроші в сумі 7973 гривень за виготовлення пластикових вікон, однак до цього часу пенсіонер не отримав ні вікон, ні власних коштів.

Правоохоронці встановили особи двох шахраїв. Ними виявилися 38-річний та 22-річний безробітні жителі міста Львова.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

 Фото: posydenky.lvivport.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *