ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали контрабандиста «з проблемами зору»

|

Не задекларовані контактні лінзи, загальною кількістю 390 штук, було виявлено. прикордонниками Мостиського загону вчора, в одному із транспортних засобів у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  Мостийського прикордонного загаону.

Зазначені товари медичного призначення намагався приховано ввезти в Україну у власному автомобілі 29-річний мешканець Львівської області. Однак прикордонники, на основі завчасно отриманої оперативної інформації, ініціювали проведення додаткового, спільного з працівниками митниці, поглибленого огляду автомобіля. В ході огляду в багажному відділені  у ніші для запасного колеса було виявлено сторонні вкладення, як пізніше з’ясувалось – упаковки з контактними лінзами.

 

Враховуючи те, що водій слідував по смузі руху «зелений коридор» та не заявляв жодних товарів та предметів до митного декларування, відносно  громадянина працівниками митниці було складено протокол про порушення митних правил, а товар вилучено. Попередня сума оцінки склала 161 тисяча 850 гривень.

Фото: www.dmitrysmor.ru та прикордонників

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *