ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на концерт європейських солістів «Шість міст – шість голосів»

|

14 вересня о 19:00 год. у Львівському будинку органної та камерної музики, що на вул. Бандери, 8, відбудеться  концерт європейських солістів «Шість міст – шість голосів». Організатор концерту – місто-побратим Львова Фрайбург (Німеччина). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Ми гордимося партнерством зі Львовом, українським містом, яке включене до Списку світової спадщини ЮНЕСКО. За час нашої співпраці було зроблено багато добрих речей та налагоджено велику кількість гарних міжособистісних контактів.

 

Наше Товариство має на меті сприяти порозумінню між народами та підтримувати розвиток культурних зв`язків між нашими містами. Тому ми з особливою радістю запрошуємо львів`ян і гостей міста на концерт під назвою «Шість міст – шість голосів», у якому виступлять прекрасні солісти з Фрайбурга та його міст-партнерів – Падуї (Італія), Гранади (Іспанія) та Львова», – зазначив Ганс-Юрген Штадельгофер, голова Товариства сприяння міським партнерствам м.Фрайбург.

У програмі звучатимуть твори Пуччіні, Габуссі, Чайковського, Мейтуса, Кости, Мастронарді, Шумана, Рахманінова, Россіні та інших композиторів.

Вхід на концерт вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *