ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шукають зниклих підлітків (фото)

|

На Львівщині шукають двох підлітків, які зникли наприкінці серпня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського міського управління міліції.

Личаківський РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області розшукує 15-річного Максима Шевчука, який 19 серпня року вийшов з дому і не повернувся.

Прикмети хлопця: зріст 168-172 см., волосся русяве, світле. Був одягнений: голуба сорочка, темно-сині джинси, спортивні кросівки зі світлими смугами. При собі мав темний рюкзак з речами та мобільний телефон НТС.

 

Всім, кому відома інформація про можливе місце перебування підлітка просимо повідомити за телефонами: (063)1478459 або «102».

Залізничний РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області розшукує 17-річного Маркіяна Купранця, який 29 серпня вийшов з дому і не повернувся.

Прикмети: зріст 168-172 см., волосся русяве, світле. Був одягнений: чорні штани, чорна футболка та чорні кросівки. При собі мав камуфляжний рюкзак.

 

Всім, кому відома інформація про можливе місце перебування безвісти зниклого юнака просимо повідомити за телефонами: (067)3106022 або «102».

Фото: Львівський портал та прес-служба Львівського міського управління міліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *