ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Миколайчука міняють аварійну тепломережу

|

Теплопостачальні підприємства Львова готуються до нового опалювального сезону. Так, ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить заміну магістральної теплової мережі на вул. Миколайчука. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За їхньою інформацією, заміна цієї тепломережі забезпечить надійну і стабільну подачу тепла мешканцям всього Шевченківського району та дозволить зменшити тепловтрати.

«Йде повна заміна мереж. Це стосується великої кількості будинків Шевченківського району, тут часто були пориви. Також тут ми маємо значну економію по коштах. Якщо б цю роботу виконувала якась комерційна структура, то коштувало б це, як мінімум, більше 4 млн грн. Враховуючи, що підприємство робить це власними силами, то вартість склала 2,5 млн грн. Мешканці цього мікрорайону будуть мати надійне опалення», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас як розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго», за останні три роки було ліквідовано 11 поривів на даній мережі. «Ця мережа зносилася і були часті пориви. За останні три роки було ліквідовано 11 поривів на даній мережі. Ця тепломережа проходила через трамвайну колію, зараз, згідно з проектом, її винесуть за трамвайну колію. Мережа іде від ТЦ «Північна» і забезпечує теплом весь Шевченківський район – 348 житлових будинків», – зазначили на підприємстві.

Загалом на вул. Миколайчука буде замінено256 мтруби діаметром530 ммна710 ммта168 мтруби діаметром720 ммна900 мм.

За словами директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, зварювальні роботи планують закінчити наступного тижня, а протягом найближчих 2-3 тижнів повністю відновити благоустрій.

«До 1 жовтня усі ремонтні роботи, окрім ділянки на вул.Стрийська-Максимовича, плануємо закінчити. З 15 вересня поетапно заповнюватимемо усі мережі теплоносієм», – сказав Степан Пакіж.

Нагадаємо, у 2014 році ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити більше18 кмтеплових мереж. Вже замінено більше12 км.

 Фото: прес-служба ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *