Прикордонники посилюють охорону та оборону узбережжя азовського моря

|

Ситуція на державному кордоні, особливо в межах Донецької та Луганської областей, залишається напруженою. Державна прикордонна служба України продовжує комплекс заходів щодо охорони та оборони узбережжя Азовського моря, контролю за державним кордоном в зоні бойових дій по другому рубежу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі відомства.

Держприкордонслужба фіксує зростання активності ЗС РФ на ділянці відділу прикордонної служби «Красна Талівка» (Луганська область). Встановлено, що на ділянці ВПС «Красна Талівка» на напрямку н.п. Можаївка (РФ) – Герасимівка (Укр.), на території РФ у безпосередній близькості від лінії кордону займає позиції військова техніка – до 5 одиниць самохідних артилерійських установок.

Продовжується ведення повітряної розвідки РФ за допомогою БПЛА. Зокрема, вчора, близько 20.30 прикордонний наряд на контрольному посту «Чаплинка» (Херсонська обл.), на висоті до2 кмспостерігав один БПЛА, який рухався на напрямку «Армянськ» (АРК) – Макарівка (Херсонська обл.).

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *