ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт «Фіолет» виступить із ювілейним концертом у Львові

|

Свій перший 5-ти річний ювілей гурт «Фіолет» відзначить великими концертами, найбільший та найкращий з яких відбудеться саме у Львові. Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

28 вересня у клубі «Пікассо» має бути справді гаряче – переконують музиканти. На відвідувачів чекає більш, ніж двогодинний концерт, де шанувальники групи зможуть почути найкращі пісні «Фіолету», що були записані протягом 5 років творчості. Окрім цього, музиканти обіцяють також порадувати сюрпризами та зірковими гостями, що будуть запрошені на концерт.

«Певно, ми дійшли до тої точки, коли по мірках музичних навряд можемо називатися молодим гуртом. Відповідно, новому віковому рівню треба відповідати. Львівський концерт буде одним із найбільших наших клубних виступів в історії гурту. Постараємося і зі звуком, і зі світлом. Це має бути гарне свято доброї музики, яке повинно сподобатися всім присутнім!», – розповів про запланований захід лідер і вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Нагадаємо, що початку року команда видала новий альбомом «Вігвам», а менше місяця тому гурт випустив сингл «Сини», присвячений українським військовим, що воюють в зоні АТО.
Квитки на концерт можна придбати тут.

Фото: www.ogo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *