ОСТАННІ НОВИНИ

Чуркін визнав, що на сході України воюють російські добровольці

|

Чуркін визнав, що на сході України воюють російські добровольці.

Він накричав на Саманту Пауер, застеріг США від втручання і запронував негайно проголосувати за підготовлену Росією заяву для преси

“Всім відомо, що на сході України є російські добровольці. Цього ніхто й не приховує”, – визнав постпред Росії в ООН на засіданні Радбезу, передає Еспресо.TV.

Але одразу зажадав від США невтручання. 

” Я б запропонував колезі (Пауер, – Ред.) направити послання до Вашингтона: перестаньте втручатися у справи суверенних держав, стримайте свої геополітичні амбіції, тоді країни зітхнуть спокійно. 

Перестаньте спекуляції по темі збитого літака. Поки тільки Росія зробила значущий факт у розслідування катастрофи”, – заявив він.

Потому Чуркін повідомив Радбез ООН, що Росія підготувала проект Заяви для преси і навіть озвучив кілька її тез. 

“Члени Ради безпеки висловили серйозну заклопотаність з погіршують ситуацію в Україні і закликали про негайне припинення вогню. Учасники Радбезу ООН наполягають на імплементації раніше досягнутих домовленостей – в Женеві та Берліні. Вони відзначили роль контактної групи і закликали до подальшої роботи в її рамках. 

Закликали міжнародне співтовариство помножити зусилля з надання гуманітарної допомоги в зону конфлікту”, – цитував Чуркін власну заяву. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *