ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зберуться представники туризму з України та Польщі

|

Завтра, 29 серпня, о 10:30 год. у конференц-залі «Карелія» готелю «Леополіс» відбудеться засідання Наглядової ради проекту «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі», що фінансується з Європейського Інструменту Сусідства і Партнерства». Цей захід збере представників туристичних організацій із польських та українських міст, що реалізовують проект: Львів, Люблін, Замосць, Пшеворськ, Івано-Франківськ та Коломия. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Уже понад рік ці міста успішно реалізовують проект, який дозволить розвинути туристичну інфраструктуру. Зокрема, у рамках проекту:

у кожному місті будуть розроблені аудіотури, доступні п’ятьма мовами;

міста збагатяться туристичними інформаційними покажчиками;

вересні-жовтні цього року по містах проекту відбудеться спільний тур для представників преси і туроператорів;

буде видана спільна промоційна брошура містами проекту;

кожне місто випустить туристичний путівник.

Це уже третє засідання Наглядової ради проекту, попередні два відбулись в Івано-Франківську та Замосці. 

 «Те, що ми реалізовуємо проекти у таких складних економічних умовах, свідчить, що Львів і наші міста-партнери у цьому проекті працюють на перспективу і готують бази до відновлення тих туристичних потоків, що були до трагічних подій в Україні. Розвиваючи туристичну інфраструктуру, ми інвестуємо у майбутнє, у конкурентоспроможність Львова. Також приємно, що у рамках цього проекту співпрацюємо з Івано-Франківськом та Коломиєю, новими туристичними перлинами. Ця співпраця допоможе нам усім разом досягати синергетичного ефекту, спільних вигод  і запрошувати туристів до Західної України», – зазначив координатор проекту у Львові Андрій Пундор.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *