ОСТАННІ НОВИНИ

Футбольний матч між ФК «Шахтар» і ФК «Іллічівець» перенесено до Києва

|

Гра, яка мала відбутись 29 серпня о 19.00 год. на стадіоні «Арена Львів» між клубами Донецька та Маріуполя, перенесена в Київ на 17.00 год. на стадіон ім. Баннікова. Про це Львівський портал повідомила прес-служба ФК «Шахтар».

«Шановні вболівальники! Змінилося місце проведення домашнього поєдинку 5-го туру чемпіонату України, в якому «гірники» приймають маріупольський «Іллічівець». Матч відбудеться 29 серпня о 17:00 в Києві на стадіоні ім. Баннікова.

Рішення про перенесення цієї гри в Київ прийнято не випадково. «Шахтар» із задоволенням виступає у Львові, нас прекрасно прийняли в цьому місті. Але є об`єктивні обставини, які необхідно враховувати. Тепер свої домашні поєдинки на «Арені Львів», яка тимчасово є домашнім стадіоном «Шахтаря», також будуть проводити місцеві «Карпати». Отже, навантаження на газон відчутно збільшиться. Більш того, зараз у Львові за прогнозами встановиться дощова погода. Що ще більш ускладнить роботу з трав`яним покриттям.

Враховуючи дані обставини, прийнято рішення перенести матч «Шахтар» – «Іллічівець» на стадіон ім. Банникова. «Карпати» – львівська команда, яка, звичайно ж, повинна виступати у своєму рідному місті. Слід враховувати і важливий момент підготовки до ігор Ліги чемпіонів, які очікують «Шахтар» зовсім скоро. Якісний газон нам буде вкрай необхідний»,- йдеться у повідомленні прес-служби ФК «Шахтар»

Зазначимо, що за інформацією прес-служби ФК «Карпати» (Львів), 31 серпня о 17.00 год. львівська команда зіграє проти запорізького клубу «Металург» на стадіоні «Арена Львів». Квитки на матч можна придбати у магазинах «Фанат», що на вул. Вороного та біля стадіону «Україна», окрім цього у день матчу білети також будуть продавати в касах стадіону «Арена Львів».

Фото: ТСН 

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *