ОСТАННІ НОВИНИ

Екстремал, який розмалював зірку в Москві, готовий здатись в обмін на свободу Надії Савченко

|

Прапор у Москві підняв київський екстремал Mustang Wanted. Зізнавшись у своєму “злочині” хлопець пропонує здатися російським правоохоронцям в обмін на звільнення Надії Савченко.

Відповідне звернення активіст розмістив у одній з соцмереж, передає Еспресо.TV

Наводимо повний текст звернення:

«Дорогі співвітчизники, шановні росіяни, а також доблесні охоронці правопорядку міста Москви. Я, Григорій (він же Mustang Wanted), громадянин України, змушений не красного слівця заради зробити зізнання, спрямоване на звільнення обвинувачених у хуліганстві невинних російських громадян, які мають всі шанси стати жертвами широко відомого своєю справедливістю Російського правосуддя.

Я і є той самий чоловік, який в пориві щирих патріотичних почуттів забрався на дах висотки і перефарбував її зірку в кольори нашого рідного українського прапора, а потім там же підняв прапор незалежної України, про що у мене є фото і відео докази. Цей процес виявився досить трудомістким і зайняв у мене практично всю ніч, закінчив я свою працю близько 6 ранку і з радістю відправився спати.

Громадяни Росії, проти яких зараз порушили кримінальну справу і яким світить 7 років, мною були помічені в цей час на даху будівлі, і варто зазначити, що ми з ними навіть не знайомі. Ну, як відомо, Російський суд – найсправедливіший суд у світі!

Визнаю себе винним в «хуліганстві» і готовий постати перед цим самим судом в обмін на звільнення прекрасної сміливої української дівчини – Надії Савченко.

Вона точно ні в чому невинна, а я-то хоч зірку пофарбував.

Свій вчинок вважаю арт-перформансом і присвячую його Дню Незалежності України, а також всім хлопцям, які захищають зараз мою Батьківщину!

Слава Україні!

З повагою, Гриша Mustang Wanted».

 

Фото: Mustang Wanted

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *