ОСТАННІ НОВИНИ

Приміщення на Шпитальній продали за 6,4 млн. грн.

|

Сьогодні, 22 серпня, Львів продав за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону об’єкт малої приватизації комунальної власності – приміщення на вул. Шпитальна, 25. У торгах «з голосу» взяло участь 9 учасників. Переможцем став учасник № 8, який купив приміщення за 6 млн. 400 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як і сподівались в управлінні комунальної власності, у результаті торгів ціна зросла і бюджет отримав значно більші надходження.

«Цього року місто виставляє багато привабливих приміщень, тому до участі в аукціоні зголошується щоразу більше учасників. А це збільшує бюджет міста. Управління комунальної власності всіляко підтримує практику продажу приміщень на аукціоні. Бо це найбільш ефективний спосіб продажу майна, яке належить громаді. Оскільки це є можливість зростання ціни, залежно від ринкового попиту. А також цей процес виключає складову корупції, це прозорий продаж майна. Виходячи з цих міркувань, ми всіляко намагаємось збільшити кількість об’єктів, які будемо продавати шляхом аукціону. Ці кошти підуть до бюджету, а потім, згідно з бюджетними призначеннями, вони будуть витрачені на потреби громади міста», – зазначили в управлінні.

Нагадаємо, стартова ціна продажу становила 1 467 120 грн. Площа приміщення на вул. Шпитальній, 25 –171,3 кв. м. Це перший поверх.

Фото: tsn.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *