ОСТАННІ НОВИНИ

Українські війська контролюють значну частину Луганська - РНБО

|

Значна частина Луганська вже перейшла під контроль сил АТО. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформцентру РНБО Андрій Лисенко, інформує УП.

Він зазначив, що бойові дії в містах Луганську і Донецьку для українських військових ускладнюються застосуванням терористами важкого озброєння. Однак, як наголосив Лисенко, значна частина Луганська перейшла під контроль сил АТО.

«У Луганську найманці чеченської національності продовжують обстріли території міста із застосуванням установок «Град», встановлених у східних кварталах», – розповів А.Лисенко

Паралельно українські військові проводять рейдові дії за напрямом Іловайськ-Зугрес Донецької області. Протягом дня сили АТО вступали у вогневий контакт з терористами у районах Лужків, Сонцеве, Карпово-Надєждовка, Авдіївка, Сабівка та Шевченко.

Лисенко також зазначив, що у Луганську наразі неможливо відновити водопостачання через пошкодження розподільчих водопровідних мереж на території міста. До відновлення функціонування Західної фільтрувальної станції були залучені підрозділи ЗС України. Проте провести ремонтні роботи поки що немає можливості через активні бойові дії у місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *