ОСТАННІ НОВИНИ

Ідентифіковано 3,5 тисячі терористів

|

Ідентифіковано 3,5 тисячі терористів. Про це під час брифінгу повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, пише Новий погляд.

З кращих фахівців МВС було створено спільні слідчо-оперативні групи. Наразі правоохоронці задокументували діяльність трьох незаконних збройних формувань, які були створені на території Луганщини під головуванням А. Мозгового, В. Болотова та М. Козіцина.
Так, в період з квітня 2014 року по теперішній час на території Луганської області зареєстровано майже 800 злочинів, скоєних незаконними бандформуваннями вищезгаданих ватажків. З них: Болотова – понад 320 злочинів, Козіцина майже 320 злочинів та Мозгового понад 80.
«Вжитими заходами правоохоронцями встановлено понад 1800 осіб – членів вищезазначених незаконних збройних формувань, – зазначив Зорян Шкіряк. – З них підконтрольних Болотову більше 600 осіб, Козіцину – більше 500 осіб та більше 400 осіб Мозговому. Всі особи ідентифіковано, Багатьом висунута підозра. Значна кількість терористів оголошена в розшук, інші – затримані.
За словами радника Міністра на Донеччині ідентифіковано понад 1500 тисячі осіб, які входили до бандформувань, які очолювали О.Захарченко («Захар», «Прем’єр-міністр» самопроголошеної ДНР, який діє на території м. Донецька) – 700 осіб, І. Безлер («Бес», діє на території м. Горлівка) – понад 600 осіб та А. Борисовим («Чечен», діяв на території м. Маріуполя) – понад 200 осіб.

«Робота органів внутрішніх справ в зоні проведення АТО триває, підрозділи МВС беруть активну участь у роботі, не лише у захоплених містах, а й в звільнених. Усі підрозділи діють чітко та в повній взаємодії», – зазначав Зорян Шкіряк.  

Фото: instagram.comsashakots 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *