ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора «мінували» ще й «Водоканал» (оновлено)

|

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР просить не надавати фальшивих повідомлень про замінування приміщень та прилеглих територій. Так, тільки вчора, 18 серпня, надійшло три фальшиві повідомлення про замінування, інформує Львівському порталу прес-служба ЛМР.

 Зокрема, о 15.15 год. на тел. Личаківського РВ ГУ МВС України у Львівській області невідома особа повідомила про замінування входу адміністративної будівлі ЛМКП «Львівводоканал» (вул. Зелена, 64). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із адміністративних приміщень підприємства виведено на безпечну відстань 245 осіб відвідувачів та працівників.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявили.

Окрім цього, як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, учора після обіду невідомі особи також повідомили про замінування торгового центру «Магнус», що на вулиці Шпитальній, 1, та «Дністер Прем’єр Готель» по вулиці Матейка, 6. Вибухового пристрою в обох випадках не виявили. Правоохоронці намагаються встановити осіб, які надали фальшиві повідомлення. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *