ОСТАННІ НОВИНИ

Голову Держкомзему споряджають на фронт

|

Затриманого в Дніпропетровську голову Державного агентства земельних ресурсів Сергія Рудика хочуть відправити на фронт.

Про це повідомив в Facebook журналіст Юрій Бутусов, пише «Слово і Діло».

«Свободівський» глава Держкомзему Рудик разом з депутатами Партії регіонів зробив спробу призначити в Держкомзем чиновника, відданого Вілкулу та Ахметову. Активісти вручили Рудику повістку про мобілізацію, і збираються відправити на фронт», – написав Бутусов.

За його словами, громадські активісти на чолі з координатором люстраційних комітету Дніпропетровської області Тамілою Ульяновою зірвали спробу Рудика призначити главою обласного управління земельних ресурсів нового керівника – Вадима Чувпило.

Разом з тим сама Ульянова пояснила ситуацію з Рудиком так: «Рудик впродовж чотирьох місяців намагався призначити главою обласного управління земельних ресурсів Вадима Чувпило. Це абсолютно недосвідчений 29-річний молодий чоловік – начальник міськвідділу земельних ресурсів Кривого Рогу. Він ставленик віце-прем`єра Януковича Олександра Вілкула та олігарха Ріната Ахметова».

За її словами, в Кривому Розі Чувпило є «символом корупції та беззаконня».

В свою чергу, інформацію про те, що Рудика відправляють на фронт підтвердив також заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов. «Глава Держкомзему Рудик приїхав в Дніпро призначати регіонала і попіаритися на поранених. В результаті порвав піджак за кілька тисяч доларів, нікого не призначив і поїхав на фронт», – написав Філатов у себе в Facebook.

Нагадаємо, вчора з`явилася інформація, що в Дніпропетровській області нібито викрали голову Державного агентства земельних ресурсів та члена партії «ВО «Свобода» Сергія Рудика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *