ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині звільнено з полону 13 військовослужбовців (список)

|

На Луганщині вдалось звільнити з полону 13 військовослужбовців. Про це Львівському порталу повідомив начальник прес-центру управління оперативного командування «Північ» підполковник А.Прошин.

«Не один день тривала операція по звільненню наших хлопців, які попали в полон до терористів. Розробка цієї операції для командувача військ оперативного командування «Північ» генерал-лейтенант Ігоря Колесника була однаково важливою, як і планування бойових дій з визволення тимчасово окупованої території Луганщини. Хочу зауважити, що під час проведення найголовніших операцій генерал-лейтенант Ігор Колесник завжди знаходиться на передньому краї, разом з своїми підлеглими, підтримуючи їх, надаючи всебічну допомогу, результатом чого є своєчасно виконана поставлена задача. Так і сьогодні операцію по звільненню військовослужбовців, генерал-лейтенант Ігор Колесник, тримав під особистим прискіпливим контролем від її початку до кінця, вносячи в її проведення свої корективи, знаходячи компроміси», – повідомив А.Прошин.

 

Відтак спільно з  представниками організації ветеранів Афганістану, бійців батальйону «Айдар», родинам, матерям, батькам, буде повернуто 13 військовослужбовців, 11 з яких є військовослужбовцями військової частини, яка дислокується на Львівщині, а двоє –  з Хмельниччини.

Групу офіцерів з боку оперативного командування «Північ» з визволення військовослужбовців очолював полковник Володимир Яцентюк.

Ось список військовослужбовців звільнених 14.08.2014, які невдовзі повернуться до своїх родин.

 Львівщина:

капітан ЛЕВЧЕНКО В’ячеслав Анатолійович.

рядовий ЧУЛАЄВСЬКИЙ Андрій Васильович.

рядовий ВАСИЛІВ Богдан Мирославович.

старший солдат КАРПЛЯК Михайло Вікторович.

рядовий ДУБРОВСЬКИЙ Сергій Євгенович, ЗКБМ.

солдат ГАМОВ Володимир Володимирович.

рядовий МАРУНЯК Юрій Орестович.

старшина МАРЦИНЮК Олег Михайлович.

рядовий ЗАДОРОЖНИЙ Роман Миколайович..

солдат ГУЛИК Іван Володимирович.

солдат ГНЕДАШОВ Володимир Євгенович.

Хмельниччина:

капітан ВОЛОВИК В`ячеслав.

старшина ЛУГОВИЙ Олександр.

Фото: zaholovok.com.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *