ОСТАННІ НОВИНИ

Попередні висновки щодо катастрофи Boeing-777 оприлюднять у вересні

|

Попередні підсумки міжнародного розслідування катастрофи малайзійського Boeing-777 на Донеччині будуть оприлюднені в перший тиждень вересня. Про це з посиланням на Нідерландську раду (НРБ) з безпеки пише “Коммерсантъ”. Зокрема, зазначається, що у звіті буде міститися інформація з різних джерел – даних “чорних скриньок”, переговорів диспетчерської служби, показань радіолокаційних станцій і супутникових знімків. Підготовка ж підсумкової доповіді НРБ займе кілька місяців.

“Попередню доповідь щодо катастрофи малайзійського лайнера Boeing-777, який здійснював рейс MH17, планується оприлюднити в перший тиждень вересня”, – заявив представник НРБ Вім ван дер Веген. Він також уточнив, що точна дата публікації поки не визначена.

Нагадаємо, 17 липня в небі над Донецькою областю за підтримки Росії терористи збили літак компанії Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам – Куала-Лумпур. Літак було збито із зенітно-ракетного комплексу «Бук». Всі 298 осіб, що знаходилися на борту, загинули. Переважна більшість з них – 194 пасажира – були підданими Нідерландів. 43 людини, в тому числі всі члени екіпажу, були громадянами Малайзії, передає УНІАН.

Фото: REUTERS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *