ОСТАННІ НОВИНИ

Путін «зливає» сепаратистів?

|

Президент РФ Володимир Путін упевнений, що проекти “ЛНР” і “ДНР” віджили своє і хоче повернутися в світову політику, “зберігши обличчя”.
Про це пише головред Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.
Він зазначає: “Що таке” гуманітарний конвой “Путіна?
1 Це демонстрація, що Путін вже не вважає “ЛНР” і ДНР “суб`єктами переговорів щодо ситуації в Україні, і напряму без медведчуківських посередників почав спілкуватися з Києвом, як єдиною легітимною владою в Донбасі.
2 Це спроба Путіна перетворитися на міжнародного суб`єкта мирного врегулювання в Україні. “Гуманітарні конвої” з найманцями і зброєю не принесли результату Кремлю. Ліквідація бандформувань “ДНР” і “ЛНР”, майже повністю складаються зараз з російських військовослужбовців – справа часу. Тепер Путін намагається знову стати пристойною людиною, і щоб до нього ставилися не як до загарбника, а як до політика, вирішив вислати гуманітарний вантаж. Цинізм надзвичайний – поки російські найманці знищують наші міста і вбивають українців, той, хто організовує їх злочинну діяльність, хоче передати жертвам російської агресії ковдри і тушонку.
3 Це означає провал проекту “ДНР” і “ЛНР” як квазідержавних утворень, визнаних Росією. А значить, широкомасштабного вторгнення російських військ не буде.
4 Це означає, що Путін дає сигнал Києву – знищуйте цей збройний гіркінско-Болотовський набрід – я не буду заперечувати.
5 Це означає, що тільки від України залежить швидкість знищення “злитої” Кремлем бандитської “Новоросії”.
6 Це означає, що російські бандформування почнуть від відкритої збройної боротьби переходити до потайливої ​​терористичної діяльності, щоб у Путіна залишався в руках інструмент прихованої дестабілізації ситуації в Донбасі “.

Фото: joinfo.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *