ОСТАННІ НОВИНИ

У «Горіховому гаю» очищають озеро

|

Упродовж уже другого тижня в парку «Горіховий гай» проводять роботи з очистки озера. Наразі спеціальним обладнанням очищено дно озера від мулу, сміття і водоростей, а також  ліквідовано очерет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на управління екології та благоустрою ЛМР.

Зокрема, з дна водойми піднято та вивезено два «Камази» відпрацьованих автомобільних шин та близько 10 вантажівок сміття. Також прибрано від сміття прибережну смугу. Загалом вивезено 33 машини сміття. Зараз тут проводять роботи з вивезення решток очерету та його коріння і мулу.

 

Завершити очистку планують до кінця серпня. В управлінні екології та благоустрою ЛМР пояснюють тривалість робіт тим, що мулу необхідно підсохнути для можливості його транспортування. Також тут зазначають, що ремонт проводять за кошт благодійників, з допомогою Франківської районної адміністрації Львівської міської ради та ЛКП «Боднарівка» і ЛКП «Зелений Львів».

«Ці роботи дозволять покращити умови відпочинку для людей та врятувати водойму», – розповідають в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 297-59-82 в управлінні екології та благоустрою Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *