ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп закликає українців спільно забити цвях у домовину комуністів

|

14 серпня Окружний адміністративний суд Києва розглядатиме справу за позовом Міністерства юстиції про заборону КПУ. Народний депутат Олег Канівець закликає всіх українців прийти цього дня під приміщення суду, аби спільними зусиллями «забити вирішальний цвях у комуністичну домовину». Львівський портал має у розпорядженні відповідну заяву нардепа.

Подаємо текст звернення Олега Канівця повністю:
«Заб’ємо вирішальний цвях у комуністичну домовину
Дорогі українці!

14 серпня Окружним адміністративним судом Києва має бути поставлена крапка в ганебній історії Комуністичної партії України. Саме цього дня відбудеться розгляд справи за позовом Міністерства юстиції про заборону КПУ.

Сподіваюся, що суд прийме правильне рішення – раз і назавжди заборонить цю людиноненависницьку й антиукраїнську силу, яка вважає себе спадкоємницею партії Леніна-Сталіна.
Однак, щоб комуністичне зло назавжди зникло з української землі, цього замало. Пригадаймо 1991 рік. 30 серпня, одразу після путчу, Компартію було заборонено. Однак розслідування комуністичних злочинів не провели, партію і її лідерів не засудили. Це дозволило комуністам перегрупуватися і невдовзі з’явитися в українській політиці під новою вивіскою. 
Нині ми повинні зробити все від нас залежне, аби унеможливити відродження КПУ у будь-якому вигляді, під будь-якою назвою.

Компартія – це вбивство наших юнаків під Крутами! Компартія – це Голодомор! Компартія – це Розстріляне Відродження! Компартія – це Колима і Соловки! Компартія – це Чорнобиль! Компартія – це мільйони знищених українців!

Сьогодні, коли московські агресори напали на нашу землю, КПУ вкоренилася п’ятою колоною у тилу наших військ. Колоною зрадників, запроданців і негідників. СБУ вже виявила серед членів КПУ зрадників інтересів української держави і поплічників агресора, які інтенсивно сприяли підтримці терористів на Сході України. Саме тому прощання з комуністичним злом має бути остаточним і безповоротним!

Мусимо продемонструвати усьому світові наше ставлення до комунізму і його виродків. Тому закликаю усіх, в чиєму серці відлунює біль багатьох поколінь українців, прийти у четвер, 14 серпня, о 9.30 під Окружний адміністративний суд Києва (вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1), щоби спільно забити вирішальний цвях у домовину комунізму в Україні. Наша активна громадянська позиція буде запорукою того, що КПУ ніколи більше не відродиться в Україні.

Ініціюємо громадський суд над ленінсько-сталінським злом. «Український Нюрнберг» має винести остаточний вирок партії Леніна-Сталіна-Кагановича-Щербицького-Симоненка. 
Їхніх злочинів ми ніколи не забудемо і не пробачимо!

КПУ – до народного суду!», – йдеться у заяві народного депутата України Олега Канівця.

 Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *