ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Луганська на допитах зливає Єфремова та інших поплічників-терористів

|

Затриманий 7 серпня при спробі виїзду з Луганська міський голова Сергій Кравченко почав свідчити. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив луганський журналіст Всеволод Філімоненко, передає Новий погляд.

«Мер Луганська «зливає» всіх! Наразі мер Луганська продовжує свідчити, списав уже 40 аркушів, в основному зливає Єфремова», – пише Філімоненко.
За його словами, затриманий мер вказав організаторів його виїзду з Луганська, серед них – лідер самопроголошеної «ЛНР» Болотов.

«Під час допиту градоначальник повідомив, що їхав до Києва нібито домовлятися про щось з президентом і головою ВРУ», – зазначив журналіст.
Крім того, він повідомив, що під час обшуку в автомобілі, на якому намагався виїхати з міста Кравченко, виявлено $200 тис.

Кравченко зізнався, що перед ним цим же коридором з міста виїхав заступник мера Заза Зухбая, а ще один заступник Маноліс Пілавов залишився в Луганську для того, щоб координувати дії бойовиків.

За інформацією Філімоненка, Кравченко поміщений у комфортабельну камеру, в якій навіть є телевізор. Заходи фізичного впливу до міського голови не застосовувалися.
Нагадаємо, вчора бійці батальйону «Айдар» затримали мера Луганська Сергія Кравченка при спробі виїхати з міста в районі селища Ювілейний.

 Фото: argumentua.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *