ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янки купують російським жінкам мереживні трусики (фото)

|

Львівські активістки Економічного бойкотного руху сьогодні, 7 серпня, організували своєрідний подарунок російським жінкам. Як передає кореспондент Львівського порталу, львів’янки зібрали кілька сотень мереживних трусиків та іншої білизни у подарунок росіянкам, яким рідна держава на законодавчому рівні заборонила носити відповідну білизну.

 

«Ми хочемо показати росіянкам, що, хоч вони і вважають нас ворогами-бандерівками, ми нормально ставимося до них і глибоко співчуваємо, що держава лізе їм під спідницю» – прокоментувала акцію активістка Галина Мороз.

 

Особливий дарунок львів’янки підготували подрузі російського президента Аліні Кабаєвій – комплект еротичної білизни, «аби відволікала президента Путіна від дурних ідей та думок».

Зібрану білизну активістки віднесли до найближчого відділення «Сбербанку Росії». Щоправда потрапити у середину їм не вдалося. На дверях фінустанови одразу з’явилося оголошення про технічну перерву.

 

Подарунок росіянкам дівчата залишили під банком. Біля нього зостався і плакат «Допомога гнобленим жінкам Роssії».

Наостанок львів’янки прикрасили вітрину банку гірляндою з мереживних трусиків.

Нагадаємо, з 1 липня 2014 року в Росії вступив в силу закон про заборону мереживної білизни, оскільки технічний регламент Митного Союзу, до якого входить Росія, Казахстан і Білорусія вважає, що мереживна білизна не відповідає технічним вимогам. 

Фото: Олег Радик 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *