ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко вимагає покарати військових високопосадовців

|

Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони звільнити двох посадовців, відповідальних за проведення тендерів із забезпечення армії та за закупівлю озброєнь. Про це президент написав на своїй сторінці у facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Дав доручення Міністру оборони звільнити керівників двох департаментів. Першого, який відповідав за проведення тендерів із забезпечення армії, другого, що відповідав за закупівлю озброєнь», – написав П.Порошенко.

Окрім того, Президент України доручив міністрам та керівникам облдержадміністрацій визначитись із посадовцем, який впродовж 24 годин на добу матиме зв`язок із волонтерами, які допомагають із забезпеченням бійців у зоні АТО.

«Провів зустріч з волонтерами, які допомагають із забезпеченням бійців у зоні АТО.
Домовились, що у кожного з міністрів та губернаторів має бути особа, яка відповідає за роботу з волонтерами, а у волонтерів має бути телефон цієї людини, яка 24 години на добу повинна бути з ними на зв’язку», – написав президент.
Він наголосив, що у Громадську раду міністерств мають бути включені волонтери, які б перевіряли адекватність закупівель.
«Наполягаю, щоб під персональне шефство губернатора була взята кожна родина загиблого», – підсумував П.Порошенко.

 Фото: facebook

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *