ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові більше не хочуть концертів Ані Лорак?

|

Львів’яни обурені побиттям активістів на концерті Ані Лорак в Одесі та коментарями співачки щодо інциденту, які з’явилися у російських ЗМІ. Представники руху «Бойкот російським товарам» навіть заявили, що більше ніколи не дадуть співачці можливості виступити в Україні, передає кореспондент Львівського порталу.

«При спробі ще одного концерту на території Держави Україна туди виїде Економічний Бойкотний Рух. У нас є яйця», – написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук координатор Руху Олег Радик.

Нагадаємо, на вихідних в Одесі міліція розігнала близько 200 активістів, які на пляжі нічного клубу «Ібіца» вимагали відміни концерту української співачки Ані Лорак. Міліція традиційно застосувала проти людей кийки.


Незважаючи на жорстоке побиття, концерт таки відбувся. Як пишуть місцеві ЗМІ, вихід Ані Лорак зустріли вигуками «Ганьба!».

 

Налякана співачка поспішила поскаржитись на одеситів російським ЗМІ. Ані Лорак назвала одеську подію проплаченою провокацією. «Там навіть не було тих, до кого я могла б звернутися. Всі були несамовиті», – сказала вона.

Відео опублікував: Borislav Bereza

Фото: стопкадр з відео, Думская.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *