ОСТАННІ НОВИНИ

МВС України викликало на допит Жириновського

|

МВС України викликало на допит громадян РФ, депутатів Держдуми Володимира Жириновського, Геннадія Зюганова та Сергія Миронова, міністра оборони Сергія Шойгу й мільярдера Костянтина Малафєєва. Про це повідомляє прес-служба МВС України, передає УНІАН.

Зазначається, що послу РФ в Україні Михайлу Зурабову направили лист про виклик відповідних осіб для повідомлення про підозру та здійснення їх допитів в якості підозрюваних.

“Головним слідчим управлінням МВС України здійснюється досудове розслідування в кримінальних провадженнях відносно вказаних осіб, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 3, 5 ст. 260 КК України (Керівництво не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань, їх фінансування, постачання їм зброї, боєприпасів, вибухових речовин чи військової техніки, а також участь у складі даних формувань у нападі на підприємства, установи, організації чи на громадян, що призвело до загибелі людей чи інших тяжких наслідків)”, – зазначають у МВС.

Головне слідче управлінням МВС винесло повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 3, 5 ст. 260 КК України та узгодженні ГПУ. Питання про обрання запобіжних заходів відносно підозрюваних у вигляді тримання під вартою наразі вирішується ГСУ МВС України.

Фото: radio24.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *