Бойовики відпустили 17 полонених (фото)

|

Бойовики відпустили полонених, яких утримували в штабі Ігоря Безлера (“Беса”) в Горлівці. Про це повідомила у своєму Facebook журналістка Катерина Сєргацкова. Інформацію також підтвердили у прес-службі президента, передає УП.

«Два дні я переживала за військовополонених, які утримувалися в штабі у Безлера в Горлівці. В понеділок мав здійснитися їх обмін на затриману СБУ Ольгу Кулигіну. Але в неділю самі знаєте, що сталося в Горлівці», – написала журналістка.

 

За словами журналістки, телефон одного з полонених Василя Будіка два дні був недоступний, як і телефон генерала Володимира Рубана, який проводить переговори про звільнення.

“Я вже почала думати про найгірший сценарій і потроху піднімати всіх на вуха, аж раптом телефони Будіка та Рубана прокинулися. Вася взяв трубку й радісним голосом повідомив, що він на волі, й зараз йде до президента”, – повідомила Сергацкова.

 

Пізніше інформацію про звільнення 17 полонених підтвердили в прес-службі президента. «Сьогодні ми звільнили 17 заручників, серед яких українські військові та один цивільний іноземець. Їх тримали в полоні у Горлівці. Можу сказати одне – Україна пишається мужністю, з якою наші хлопці трималися в полоні. І ми зробимо все для того, щоб звільнити й тих, хто ще залишається у бойовиків» – цитує Президента України Петра Порошенка його прес-служба.

Фото: прес-служба Президента України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *