ОСТАННІ НОВИНИ

Путін намагається посіяти паніку в інших регіонах України - Шкіряк

|

Росія, зустрівши активний опір сил анитерористичної операції на сході, намагається посіяти паніку в інших регіонах України. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк на брифінгу у вівторок, передає Еспресо.TV

«У зв`язку з активним наступом української армії на сході та усвідомленням невідворотності покарання, Путін та його режим змінюють тактику у терористичній війні, яку вони ведуть в Україні», – сказав Шкіряк. 

За його словами, крім відкритого протистояння, вбивств, грабежів Росія вдається до скоєння терористичних актів в інших областях України, намагаючись посіяти паніку та залякати українців. 

«З метою дестабілізації ситуації в Україні, залякування людей російські спецслужби створюють диверсійно-розвідувальні групи, зокрема, у звільнених від терористів містах», – заявив радник. 

Водночас, зазначив він, МВС та СБУ намагаються діяти на випередження і докладають максимум зусиль, щоб не допустити провокацій. Крім того, за даними МВС, на сході поширюється партизанський рух і невідомі патріоти самі знищують бойовиків. 

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *