ОСТАННІ НОВИНИ

Родичі військових,які воюють на сході, знову перекрили трасу Київ-Чоп

|

Родичі військових,які воюють на сході, знову перекрили трасу Київ-Чоп

Під Львовом в районі села Гамалїївка, батьки та рідні військовослужбовців, які зараз перебувають в аеропорту Луганська, перекрили рух на міжнародній трасі Київ-Чоп. Пропускають тільки автомобілі, у яких маленькі діти та машини спецслужб. Про це повідомляє zaxid.net з посиланням на одного з організаторів акції Оксана Томашук.

Cестра військовослужбовця, який зараз перебуває в луганському аеропорту розповідає, що військові і далі перебувають у блокаді, їх постійно обстрілюють.

«Влада дуже гарно всім повідомила, що розблокований луганський аеропорт і всі врятовані. Насправді хлопці далі перебувають у блокаді, лежать поранені, які помирають від того, що їм не можуть надати медичної допомоги», – зазначила вона.

Томашук також повідомила, що вчора бійцям з повітря скинули харчі і воду.

«Але хлопці навіть боялися вийти наверх і забрати це все, бо їх постійно обстрілювали. Їм потрібна допомога авіації для того, щоб можна було вивезти поранених», – наголосила сестра військового.

Люди налаштовані рішуче – частина з них зранку поїхала пікетувати Адміністрацію Президента. Решта мають намір розбивати намети і жити біля траси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *