ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові родичі десантників перекрили вулицю і вимагають літак до Луганська

|

Сьогодні, 17 липня, родичі львівських десантників перекрили вул. Стрийську. Їхні вимоги – допомогти бійцям, які залишаються у луганському аеропорту без їжі, води та набоїв, повідомляє ZIK.

Як розповіли матері десантників, вони готові ночувати на вулиці біля військової частини. Вони вимагають, щоб їм надав транспорт мер Львова Андрій Садовий. Вони готові їхати до Києва до Президента або у зону АТО, щоби порятувати своїх ще живих синів.

«Наші діти вже четвертий день в аеропорту. Їх постійно обстрілюють. У них немає навіть їжі, а їхній командир втік», – розповіла мати військового Світлана. Вона вимагає, щоб військових повернули із зони АТО. «Заради кого ця війна? Заради Порошенка, Ахметова? Заради їхніх статків? Щоб дитина загинула? Віддайте їм цей аеропорт», – емоційно висловлюється мама солдата української армії.

«Діти горять живцем. Вони бояться, щоб їх не вбили. Зброї, води, їжі нема, а авіації не піднімають?», – додає мати десантника пані Лілія.

Пан Володимир, син якого перебуває у луганському аеропорту, розповів, що в луганському аеропорту не залишились нікого з вищого керівництва. «Всі полковники тут. А там всі від рядового – до майора», – додав він.

Мати десантника Марія розповіла журналісту, що говорила з сином і інформація про те, що їх обстрілюють, підтвердилася. За її словами, хлопці кажуть, що зможуть тримати оборону не більше кількох годин. «У луганському аеропорту зараз лише три львівські роти», – додала вона.

Командир військової частини полковник Віктор Копачинський заявив, що зараз на найвищому державному рівні вирішується питання допомоги військовим.

На вул. Стрийську, де родичі військовиків перекрили рух автотранспорту, прибув начальник міліції Львова Сергій Зюбаненко. За його словами, спочатку на місце події прибуло достатньо багато міліціонерів, але, переконавшись, що пікетувальники поводять себе достатньо спокійно, значна частина правоохоронців відбула звідтам.

Вулицю Стрийську родичі воїнів перекрили сьогодні о 17:30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *