ОСТАННІ НОВИНИ

Комуніст Кілінкаров ховав зброю для терористів у псячій буді? (відео)

|

На дачі народного депутата від Компартії України Спиридона Кілінкарова, яка знаходиться в селі Стукалова Балка під Луганськом, бійці батальйону «Айдар» виявили арсенал зброї та боєприпасів. Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерело.

Згодом військові обшукали будинок депутата під час пошуків мінометного розрахунку сепаратистів. Виявили, що зброя зберігалася в собачій будці. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

 

Стукалова Балка знаходиться неподалік від передової, і військові отримали інформацію, що в селі працює націлювач. У зв`язку з цим вирішено провести зачистку села і перевірити, чи є там мінометний розрахунок.
Повідомляється, що Кілінкаров телефоном дав згоду на огляд його будинку, але пізніше передзвонив і почав пред`являти звинувачення військовим.

Зброю було заховано у собачій будці порожнього вольєра у дворі будинку. Там знайшли два РПГ “Муха” та гранату “Ф-1”.

 

Кілінкаров стверджує, що зброю йому підкинули. “Бійці української армії зайшли у двір до батьків моєї дружини і поклали в собачу будку якусь зброю. Після того, як я з ними поговорив телефоном, вони забрали зброю і залишили територію мого будинку”, – цитує депутата “Корреспондент”.

Відео: Анатолий УсТо

Фото: LB.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *