ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських трамваях наведуть лад

|

Від сьогодні у салонах трамваїв будуть демонтовувати старі макети Правил експлуатації трамваїв та тролейбусів та старі схеми руху львівського електротранспорту, а також усю несанкціоновану рекламу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

На заміну старим будуть нанесені нові схеми руху трамвая у місті Львів. Загальну схему руху трамвайних маршрутів, а також бокові трафарети із вказанням маршруту розробив львівський дизайнер Єгор Каліберда.

«У січні 2014 я запропонував Львівелектротрансу нову схему трамвайних маршрутів та дизайн бокових табличок вагонів. Схема і таблички сподобались і у квітні розпочався процес створення макетів з правильними назвами зупинок. Починаючи з 12 липня, виготовлені схеми можна побачити у трамваях, а таблички з`являться трошки згодом. Даний проект – це подарунок місту», – зазначив дизайнер.

У електронному варіанті цю схему руху можна подивитися на персональному сайті дизайнера http://kaliberda.com/.

Окрім цього, у салонах трамваїв за кабіною водія будуть розміщені Правила експлуатації трамваїв та тролейбусів українською та англійською мовами. Макет правил розробив Антон Лягушкін, голова ГО «Львів’яни за електротранспорт». «Нас попросили, і ми зробили», – зізнався Антон Лягушкін.

Схеми руху та оновлені правила для тролейбусних маршрутів з’являться згодом.

«Не смітять там, де чисто. І там, де підтримують чистоту. Перше у наших руках, а от друге – це завдання для наших пасажирів», – говорить Ольга Бачинська, начальник відділу маркетингу ЛКП «Львівелектротранс».

«Хочеться достукатися до наших пасажирів, щоб вони нарешті зрозуміли, що ми, як комунальний транспорт, є власністю кожного львів’янина, який ніколи не буде спокійно спостерігати, коли нищать його майно», – резюмувала Ольга Бачинська.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *