ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи з танків і «Градів» обстрілюють луганський аеропорт, де оборону тримають львівські десантники

|

У Луганську бойовики масово обстрілюють аеропорт з трьох напрямків танками і «Градом».

Про це кореспонденту УНІАН заявив голова громадської організації – Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов, який запевнив, що цю інформацію йому передають безпосередньо з місць події місцеві жителі, які є очевидцями того, що відбувається.

Також Снєгирьов заявив, що у нього «є безпосередній телефонний зв`язок з десантниками, які обороняють зараз аеропорт».

За його словами, «сьогодні до Луганська о 16.20 заїхали три танки з боку міста Краснодона і зараз вони разом з системою «Град» використовуються терористами в обстрілі аеропорту з трьох сторін – з боку сел. Терновий, з боку об`їзної дороги і з боку сел. Видний».

Снєгирьов пояснив, що вночі через українсько-російський кордон «безперешкодно проникли ці 3 танки, а також караван з боєприпасами, боєзапасом для систем реактивного залпового вогню «Град».

«Танки і боєприпаси з Росії пройшли за маршрутом: з Ростовської області (м. Донецьк) – сел. Північний – м. Суходільськ – м. Молодогвардійськ – м. Луганськ. Таким був маршрут руху, і про нього ми інформували штаб АТО», – сказав Снєгирьов.

При цьому він підкреслив, що в даний час масовану атаку терористів в аеропорту Луганська відбивають львівські десантники – це 80-а аеромобільна дивізія, і «без підтримки української авіації їх просто всіх розстріляють».
Фото: УНІАН 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *